American factoring is een absolute aanrader

American factoring is iets waar ik erg enthousiast over ben. Dit is ook de reden waarom ik mijn bericht achterlaat op dit blog. Tot voor kort wist ik niet wat deze methode inhield. Ben jij ZZPer? Lees dan snel verder.

Als ZZPer ben je natuurlijk druk om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien. Nu kun je de zin of de tijd er niet voor hebben om je debiteurenbeheer te onderhouden. Wat is er dan beter om dit volledig uit handen te geven? Om het nog mooier te maken vertel ik je ook dat je zelfs de betaling van je facturen binnen 24 uur op je rekening hebt staan.

American factoring

American factoring, hoe werkt het?

American factoring werkt als volgt, Finqle koopt als het waren de factuur die voor je debiteur is bestemt in. Hierna krijg je van Finqle een uitbetaling hiervan. Vervolgens zal Finqle de factuur declareren bij de debiteur. Het controle werk wordt dus volledig uit handen genomen en als ondernemer ben jij verzekerd van de betaling die is voldaan.

Het klinkt niet alleen erg mooi in de oren maar het is ook nog eens werkelijkheid. Ik maak hier nu al een tijdje gebruik van en ik ben meer dan tevreden over dit systeem.