Bepaal jij leencapaciteit:

ns bedrijf nodigt u uit om alle sleutelmomenten van huis bouwen in detail te beschrijven. Het legt de te volgen stappen uit, evenals tips voor het uitvoeren van uw bouwproject.

Als je wilt huis bouwen, is de eerste stap het bepalen van jij leencapaciteit. Beoordeel precies het maximale bedrag dat je kunt lenen op basis van jij gezinsinkomen, jij eventuele bijdrage en jij uitgaven. De leencapaciteit wordt berekend aan de hand van meerdere criteria: de schuldcapaciteit, de hoogte van je eigen bijdrage, de hoogte van de gewenste maandelijkse aflossingen, het soort lening, de looptijd van de lening en de leeftijd van de lener. Om snel en eenvoudig jij leencapaciteit te bepalen, bieden wij je een speciale calculator. Door jij leencapaciteit te berekenen, kunt je een project plannen dat beter bij jij budget past.

Zorg ervoor dat het project correct en juridisch haalbaar is:

Om huis bouwen, kunt je aannemers of aannemers inhuren. De soorten contracten die elk bieden, bieden echter zeer verschillende garanties waarvan je op de hoogte moet zijn bij het kiezen. In tegenstelling tot het eengezinswoningbouwcontract dat bij wet is geregeld, wordt het projectbeheercontract alleen geregeld door een norm. De uiteindelijke prijs van het werk en die van de niet inbegrepen diensten worden niet gespecificeerd in het projectmanagementcontract. Terwijl het contract voor de bouw van een eengezinswoning aangeboden door de bouwers hun verantwoordelijkheid opneemt en met name de voltooiing van de constructie garandeert (zelfs in geval van faillissement) tegen de overeengekomen prijs en tijd.

Stel je het bouwproject voor:

Nu kun je de plannen voor je huis schetsen, je voorstellen hoeveel kamers en slaapkamers je wilt, hun ruwe indeling en de algehele stijl van het huis. Indien je dat wenst, kan een architect of een decorateur zijn bijdrage leveren aan deze stap.

Bouw je eigen huis!