Drukkerij in Nijmegen gezocht

Enkele weken geleden had ik nood aan een drukkerij Nijmegen en omstreken. Ik ben zelf afkomstig uit Nijmegen, dus zocht ik dan ook in deze regio uiteraard, ik wilde er niet te ver voor moeten rijden. Vandaar dat ik in mijn zoektocht terecht kwam bij deze drukkerij. Ik had nog geen ervaringen met hen, daarom onderzocht ik wat ervaringen op het internet over hen. Deze waren allen eigenlijk zeer positief, dus besloot ik even verder contact op te nemen met hen in verband met mijn wensen.

Mijn ervaring met deze drukkerij in Nijmegen

Toen ik contact opnam met deze drukkerij, kreeg ik snel een antwoord terug. Dit antwoord was zeer vriendelijk, zonder opdringerig te zijn, wat ik zeer belangrijk vond. Daarenboven had dit bedrijf enorm veel keuze aan wat er mogelijk was. Gelukkig viel het budget hiervoor ook heel goed mee. Ik besloot het dus te proberen. Niet veel later kreeg ik de uitnodigingen voorgeschoteld. Deze zagen er zeer goed uit. Ik was tevreden met het resultaat en gelukkig waren er nadien ook geen verborgen kosten die er bij kwamen. Kortom, voor mij was dit een top ervaring en zal ik er nog heen gaan als ik een drukker zoek.