Dwaaldetectie dementie, een prima oplossing

dwaaldetectie dementie

Een dwaaldetectie dementie, is een prima oplossing om de zelfstandigheid te kunnen blijven houden. Om niet teveel ingeperkt te worden in de bewegingsvrijheid is zo een detectie ideaal. Vooral voor mijn zus is dit een zeer goede oplossing. Zij woont nog bij mijn ouders in huis en heeft een verstandelijke handicap. Ze is ruim 20 jaar, maar gedraagt zich als een kind van 5. Voorheen was het regelmatig voorgekomen dat zij uit de tuin was ontsnapt. Gelukkig dat een buurvrouw dat in de gaten had en haar hierdoor weer naar huis bracht. Daarop hebben mijn ouders aangeklopt bij de Liza Group, voor de mogelijkheden. dwaaldetectie dementie

De dwaaldetectie dementie houdt mijn zus in de gaten

Via de dwaaldetectie dementie, kunnen mijn ouders precies zien waar mijn zus is. Door middel van een zender dat zij draagt kunnen zij haar volgen. Via de laptop of makkelijk op hun mobiel krijgen zij door waar mijn zus op dat moment is. Mijn zus heeft niet in de gaten dat zij in de gaten wordt gehouden. Want de zender die zij draagt is in de vorm van een mooi horloge en deze draagt zij elke dag met veel plezier. Wil jij ook weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met de Liza Group.