Een geschikte tas sluiting kopen

Samen met een vriendin ben ik een tijdje geleden begonnen met een nieuwe hobby en cursus zelf tassen maken. Natuurlijk had ik daar de nodige materialen voor nodig en moest ik ook een tas sluiting kopen. Omdat ik werkelijk geen idee had waar ik deze kon bestellen vroeg ik onze cursusleidster om advies. Zij gaf mij een briefje met de gegevens van de online shop jageafournituren. De cursusleidster bestelde daar zelf ook regelmatig gespen, tas sluitingen en andere fournituren. Zij was er zeer tevreden en kon me dit echt aanbevelen.

Mijn eerste eigengemaakte tas

Ik keek kort daarna in de webshop en vond er al gelijk alles wat ik nodig had om mijn eerste eigen tas te maken. De shop had een heel uitgebreid assortiment en alles leverbaar voor heel betaalbare prijzen. ik plaatste mijn bestelling en zei tegen mijn vriendin dat ik nu een hele goede fourniturenshop had gevonden. Mijn vriendin wilde toen ook meteen een tas sluiting kopen. Alle bestelde fournituren en materialen werden keurig netjes thuisbezorgd. Het was fijn dat ik ook nog even contact op kon nemen omdat ik nog wat vragen had of de gespen die ik besteld had. een hele positieve ervaring en ik ga er echt nog wel vaker bestellen