Een hele goede rijschool in Tiel

rijschool tiel

Mijn dochter is pas 18 geworden en daarom ben ik gaan zoeken naar een rijschool in Tiel. Ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik op moest letten bij het kiezen van een goede rijopleiding. Om die reden ben ik toen aan vrienden van mij gaan vragen waar ik terecht kon hiervoor. Meerdere keren werd dezelfde naam genoemd en daarom ben ik toen eens gaan kijken op de website van Wesseldijk.

rijschool tielOnze positieve ervaring

Toen ik online ging kijken, vond ik het fijn dat er veel informatie te vinden was. De kosten werden mij direct duidelijk en daardoor wist ik ook meteen waar wij aan toe waren rondom het financiële plaatje. Gelukkig hadden wij al een hele tijd goed gespaard, want goedkoop is het nooit om een rijbewijs te halen. Onze dochter heeft inmiddels 10 lessen gehad en het gaat heel erg goed. Zij heeft een fijne instructeur vertelde ze en ze kan het ook goed met hem vinden. Nu is het alleen nog wachten op het examen en dan hopen dat zij hem in 1 keer gaat halen!