Gabor sneaker verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints

Ik ben helemaal verliefd geworden op de Gabor sneaker. Deze schoenen zijn in verschillende printen te verkrijgen. Wat dacht je van de print van een python, of anders een luipaard? Ook zijn deze schoenen in hoge of lage modellen te verkrijgen. Ik zal zeggen ga eens op internet kijken om een idee te krijgen hoe deze schoenen er precies uit zien, en welke modellen er zijn. Omdat ik er zelf nog niet uit was welke schoenen ik deze keer wilde kopen ben ik er even goed voor gaan zitten om via internet een keuze te kunnen maken. Op de site van Durlinger.com staan heel veel verschillende modellen van dit merk. Maar niet alleen sneakers, ook laarzen, slippers, en sandalen behoren bij deze collectie. Ik heb nog nooit zo lang moeten nadenken voordat ik een keuze in schoenen heb kunnen maken. Kan ook niet anders wanneer je ziet uit hoeveel schoenen je een keuze kan maken. Ik heb besloten om een paar mooie instappers met een luipaard print te gaan bestellen. Zodra ik deze schoenen voorbij zag komen wist ik meteen dat die schoenen nog ontbraken in mijn kast. Ook een paar leuke sandalen ontbraken nog, deze ook maar meteen bij mijn bestelling gedaan.  27859-gabor-1