Geholpen door fysiotherapeut Kerkrade

Klachten in je rug gaan natuurlijk niet zomaar voorbij. Althans, als jij niet weet wat de oorzaak is zul je hier nooit een oplossing voor vinden. Gelukkig kun je terecht bij fysiotherapeut Kerkrade. Beter bekend als zijnde Rugcentrum Parkstad helpt je maar al te graag weer op weg. Het belangrijkste is om te achterhalen waar de klachten vandaan komen. Op basis daarvan gaan zij verder kijken naar een passende oplossing. Zo zul je vrijwel meteen ondervinden dat jouw houding niet goed is. Logisch, met pijn in je rug wil je niets liever dan pijnvrij rondlopen. Zo ben je al meteen geneigd om je rug anders te zetten zodat je er niks van voelt.

De hulp van fysiotherapeut Kerkrade ingeschakeld

Helaas betrapte ik mij hier voor een paar weken terug op. Na meerdere keren dit te hebben moeten ondervinden was ik er behoorlijk klaar mee. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om contact op te nemen met een fysio. Tijdens de intake gesprek kreeg ik al meteen te horen dat mijn houding niet goed was. Gelukkig wisten zij dit al snel te achterhalen en ben ik gaan leren om mijn rug recht te houden.