Glazen lichtkoepels van lichtkoepels.info

Lichtkoepels.info

De juiste sfeer in een woning zorgt ervoor dat mensen zich hier thuis voelen. Sfeer is dus erg belangrijk voor een goede thuisbasis. Benieuwd wat jij kan doen voor meer sfeer en comfort? Een van de dingen die je kunt doen is een glazen lichtkoepel aanbrengen. Een lichtkoepel zorgt voor inval van daglicht. Dit resulteert in een goede sfeer in iedere woning. Op dit moment zijn er verschillende soorten lichtkoepels op de markt. Een van deze varianten is de glazen lichtkoepel. Dit type lichtkoepel is verkrijgbaar bij lichtkoepels.info

Lichtkoepels.info

Wat is een glazen lichtkoepel?

Een glazen lichtkoepel is esthetischer dan de kunststof variant.  Daarnaast zorgt dit type koepel er voor dat er meer mogelijkheden zijn om deze lichtkoepel te ventileren en er zelfs zonwering op aan te brengen. Ook kunnen glazen lichtkoepels gebruikt worden om je dak of dakterras te betreden. De beweegbare lichtkoepel kan namelijk 90 graden open gezet worden. 

Lichtkoepels.info

Wat is het voordeel van een glazen lichtkoepel?

Met behulp van een lichtkoepel is het mogelijk een hogere isolatiewaarde te genereren dan met een standaard lichtkoepel. Het is namelijk zo, dat sommige standaard lichtkoepels geen goede isolatiewaarde hebben. Dit resulteert dan ook in een mindere geluidsdichtheid en een mindere warmte isolatie. Gelukkig zijn dus ook lichtkoepels van glas. In tegenstelling tot de kunststof lichtkoepels, zijn de glazen lichtkoepels iets minder scherp geprijsd. Echter zorgt dit wel voor een betere isolatiewaarde en meer comfort.