Het ideale bed voor de kinderen

hoogslaper

Voor kinderen is een hoogslaper natuurlijk supergaaf om in te slapen, wie wil er nu niet lekker hoog liggen. Maar de andere kant bespaart het bed ook nog eens veel kastruimte, de meeste hoogslapers hebben een bureau ingebouwd. Op deze manier bespaar je dus ook ruimte voor een apart bureau. Aan de veiligheid van je kind is ook gedacht, ieder bed voldoet aan de strenge eisen die de EU aan een hoogslaper stelt. Kinderen kunnen zelf een leuke kleur kiezen, kies je voor een opvallend felle kleur of ben je meer bescheiden.

hoogslaper

Meerdere meubels in een 

In principe ben je direct van de losse meubels af met een hoogslaper, een kledingkast een een bureau zijn namelijk in de hoogslaper verwerkt. De trap naar het bed toe is voorzien van lades waar je ook veel spullen in op kunt bergen, ruimte zal je niet meer tekort komen met dit mooie en praktische bed. Om de stevigheid hoef je ook geen zorgen te hebben, het de hoogslaper is vervaardigd van hout en MDF dus gegarandeerd een super stevig en veilig bed.

Opstaande randen

hoogslaper

Als ouder wil je dat je kind wel veilig de nacht doorbrengt en niet uit bed kan vallen, de hoogslaper is voorzien van opstaande randen zodat je kind niet uit bed kan vallen. het matras wat erbij wordt geleverd is voorzien van een hoes die je kunt wassen, zo heb je altijd een schoon en fris bed. Het soort matras wat wordt meegeleverd is een kwalitatief schuimmatras waar je jaren plezier van hebt.