Houten tuinhuis met veranda

Houten-overkapping

Droom jij er ook van om een houten tuinhuis met veranda in jouw tuin te hebben staan? Deze droom had ik al jaren en eindelijk is dit tot realiteit gekomen. Onze buren hadden ook zo een geweldig tuinhuis staan en toen ik vroeg waar zij die hadden gekocht kreeg ik het adres van het tuinhuiscentrum Van de Munckhof door. Meteen ben ik naar huis gegaan om dit op het internet te zoeken. Een website met diverse modellen gemaakt van hout kwamen in beeld.

Kom hier inspiratie opdoen voor een tuinhuis met veranda

Dit bedrijf zit in Neerkant en is niet zo heel ver rijden vanaf mijn woonplaats. Omdat ik de modellen die hier online stonden zo erg mooi vond, ben ik samen met een vriendin naar de showroom gegaan. Hier stonden heel veel mooie huisjes en hierdoor heb ik heel veel leuke ideeën gekregen.

Wij genieten nu elke dag van onze nieuwe aankoop. Door de overkapping die wij bij het huisje hebben laten maken, kunnen wij bij weer of geen weer toch in de tuin zitten.