Notaris executeur benoemen

executeur-benoemen

Via Lexperience  is het mogelijk om een notaris executeur te benoemen. Deze persoon weet als gene ander wat er allemaal bij komt kijken, bij het afhandelen van een erfenis. Vandaag de dag nadenken over de toekomst is een serieuze zaak. Vooral omdat veel mensen niet in de toekomst willen kijken, maar dit juist in een doofpot willen stoppen. Het is juist zo belangrijk om op de zaken vooruit te lopen en een testament te gaan maken. Helemaal voor mensen die al op leeftijd zijn, kan het een fijn gevoel zijn dat alles goed geregeld wordt na het overlijden.

Testament opstellen en executeur benoemen

Het is mogelijk om een gesprek aan te gaan met de notaris van Lexperience. Hier word je in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en eventueel een testament op te maken. Ook voor mijzelf ben ik hier onlangs heen gegaan en heb mijn testament vast gelegd. Tevens heb ik meteen de notaris aangesteld om de zaken voor mij te regelen als ik er niet meer ben. Maar ik mag hopen dat dit nog heel erg lang op zich laat wachten. Het is wel een fijn idee dat ik deze stap heb gemaakt, want ik moet er niet aan denken dat er om mijn spullen wordt gevochten.