Promatect plaatmateriaal

promatect plaatmateriaal

Promatect plaatmateriaal bestaat uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen. Deze steenachtige platen zijn ontbrandbaar en zijn waterafstotend. Deze zijn te bestellen in diverse afmetingen en diktes en ideaal om te gebruiken bij het bouwen van een pand of kantoor. Wil jij meer over dit materiaal weten dan is het verstandig om contact op te nemen met Heat Barrier. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van brandbeveiliging en kan hier alles over vertellen. Tevens kunnen zij in de praktijk helpen om alles ten uitvoer te brengen. Op hun website is een formulier te vinden die je in kan vullen. Het is hier mogelijk om een vraag of een opmerking te plaatsen.

promatect plaatmateriaal

Brandveilig promatect plaatmateriaal

Door het gebruik van deze brandveilige platen voldoe je aan de eisen die in een bouwbesluit beschreven staan. Hier staat ook beschreven dat een gebouw uit verschillende ruimtes verdeeld moet zijn. Hierdoor voorkom je dat een brand kan overslaan naar andere ruimtes en alleen maar in de ruimte blijft waar de brand is uitgebroken.

Heat Barrier heeft hier heel veelervaring mee en zij hebben inmiddels al meerdere projecten kunnen afronden. Op hun website staan diverse projecten met foto’s van het resultaat.