Waar staat ons bedrijf voor, en wat doen we?

Plastic bucket vector illustration of 3d realistic white container for mockup model of brand package with lid and handles for painting, putty or primers and food design

Bij ons kun je emmers 20 liter bedrukken, voor een zeer voordelige prijs. In ons bedrijf draait alles om prijs kwaliteit, dit proberen we dan ook na te streven bij al onze producten. Wij bedrukken verschillende soorten emmers, alle groottes worden bedrukt. Ons bedrijf is vooral gespecialiseerd is het bedrukken van 20 liter emmers. Je kan elke soort bedrukking aanvragen en wij zetten het op de emmer.

Hoe gaan we te werk?

Je kan via de website alle groottes van emmers zien, en dan een van de groottes kiezen. Als je de grootte gekozen hebt, dan kan je nog de kwaliteit en stof waaruit de emmer bestaat kiezen. Als je deze twee stappen gedaan hebt, kan je beginnen met hetgeen dat je op de emmer wilt laten bedrukken. We geven de klant alle vrijheid om te kiezen wat ze op de emmer zetten. Nadat je de bedrukking gekozen hebt, en de emmer klaar is zullen wij een eerste exemplaar op sturen zodat je weet hoe het eruit zal komen te zien. Als je tevreden bent met dit exemplaar dan kunnen we de offerte opmaken en de productie beginnen.

Waarom zou je kiezen voor onze bedrukte emmers?

Onze emmers zijn van zeer goede kwaliteit, we proberen dit dan ook altijd na te streven. De bedrukking op de emmers is ook van goede kwaliteit, deze kan er niet afgewassen worden, en blijft dus perfect op de emmer. Als je bijvoorbeeld de emmer 20 liter bedrukken kiest, dan zal je meteen zien dat de bedrukking er zeer goed op zal staan en niet afwasbaar is. Bij ons ben je ook altijd op de juiste plaats om een goede prijs te krijgen, waardoor je niet een eindeloos budget moet uitgeven aan emmers.